Elke project is uniek!

Als bureau streven we een persoonlijke aanpak na, waar er ruimte is voor een open communicatie en duidelijke dialoog. We vinden het belangrijk een juist idee te vormen van [waar] we bouwen, [wat] we bouwen en [voor wie] we bouwen. Het is de taak van de architect om dit te begrijpen en te vertalen naar een uniek ontwerp.

Open communicatie

Als architect werken we nauw samen met de bouwheer om hun visie, behoeften en wensen te begrijpen en vertalen. Het ontwerp moet naast zijn creatieve inval, ook een goed doordacht gegeven zijn. Zowel qua circulatie als structuur en technieken. Elk deeltje heeft een invloed op het [uitzicht], het [gebruikerscomfort] en de [kostprijs]. Daarom hechten wij veel belang aan, vanaf de start, constructie en technieken te betrekken bij het voorontwerp en zo bepaalde problemen en uitdagingen reeds kenbaar te maken.

Gedetailleerde raming

De steeds nauwgezette aandacht voor details, de gedetailleerde lastenboeken en meetstaten en een zeer nauwkeurige werfopvolging zijn onze sterkste punten en eveneens ons streefdoel voor elk project. Enkel door doorgedreven detaillering kan er een duidelijke en gedetailleerde raming opgemaakt worden en kunnen er concrete offertes opgevraagd worden. Op elk moment wordt er teruggekoppeld om zo steeds een duidelijk zicht te hebben op het [gehele kostenplaatje].

IMG_7503_edited

Begeleiding van A tot Z

Een architect speelt een cruciale rol bij het ontwerpen en realiseren van gebouwen, waarbij verschillende aspecten als één geheel bekeken moet worden. Naast esthetiek en functionaliteit spelen duurzaamheid, kostprijs, aandacht voor technieken en stabiliteit een belangrijke rol in het takenpakket van een architect. Dit resulteert ook in een samenwerking tussen verschillende actoren (bvb epb-verslaggever, stabiliteitsingenieur, … ) Als  architect zijn wij steeds de overkoepelende factor, uw éne aanspreekpunt tijdens het volledige bouwproces.

Kortom, de taak van een architect omvat veel meer dan alleen het creëren van een visueel aantrekkelijk gebouw. Duurzaamheid, kostprijs, aandacht voor technieken en stabiliteit spelen een cruciale rol bij het realiseren van een succesvol ontwerp. Door deze aspecten in evenwicht te brengen, kan een architect een gebouw ontwerpen dat zowel functioneel, esthetisch, duurzaam, kostenefficiënt, technologisch geavanceerd en structureel stabiel is.

[Elke project is uniek!] – [Duidelijke en open communicatie] – [Gedetailleerde raming] – [Begeleiding van A tot Z]

Deze 4 kernpunten zorgen ervoor dat wij u een totaalconcept kunnen aanbieden met volledige [ontzorging]. Wij als architect zorgen ervoor dat géén van deze aspecten uit het oog verloren wordt. Wij zijn het aanspreekpunt voor bouwheer en aannemer en op die manier vormen wij een meerwaarde voor elk project.