Visie

Als bureau streven we een persoonlijke aanpak na, waar er ruimte is voor communicatie en dialoog. We vinden het belangrijk een juist idee te vormen van waar we bouwen, wat we bouwen en voor wie we bouwen.

Het bureau kiest bewust voor een diversiteit aan opdrachten, om vanuit de onderlinge wisselwerking telkens het maximale uit elk project te halen.
Het ontwerp moet naast zijn creatieve inval, ook een goed doordacht gegeven zijn. Zowel qua circulatie als structuur en technieken. Elk deeltje heeft een invloed op het uitzicht, het gebruikerscomfort en de kostprijs. Daarom hechten wij veel belang aan, vanaf de start, constructie en technieken te betrekken bij het voorontwerp.

De mix van goede communicatie en creativiteit, gecombineerd met doorgedreven rationaliteit is voor ons als architectenteam een streefdoel.

De steeds nauwgezette aandacht voor details, de gedetailleerde lastenboeken en meetstaten en een zeer nauwkeurige werfopvolging zijn onze sterkste punten en eveneens ons streefdoel voor elk project.

Kunnen wij u helpen?